O NAS

OSTRI je specializirano podjetje za prodajo in servis rezilnega orodja. Po naročilu izdelujemo orodja za individualne potrebe naročnika. V naši dobro založeni trgovini pa nudimo kakovostna orodja po dostopnih cenah. Nudimo vam orodja za obdelavo lesa, kovine, aluminja, plastike, raznovrstni potrošni material, krožne liste, tračne liste, rezkarje, svedre, vstavljive nože, profilne nože, skobelne glave, pnevmatske pištole in pribor, vijake, laserje, stroje, itd.
Zaposlene imamo štiri potnike za prevzem in dostavo orodja za ostrenje skoraj po celi Sloveniji. Tako vam prihranimo čas in denar.


POSLANSTVO IN VIZIJA

Kot specialist za rezilno orodje, vam zagotavljamo hiter in učinkovit servis, kakor tudi oskrbo z bogato paleto orodij. Naše podjetje se ne ukvarja samo s prodajo in storitvami ostrenja, temveč težimo k vedno višji kakovosti ter izpolnjevanju pričakovanj strank, tako da se vedno znova rade vračajo k nam. Naša zaveza k odličnosti je vaše jamstvo za zadovoljstvo.

Prizadevamo si za ohranitev vodilnega položaja na področju ostrenja v Sloveniji.

ZGODOVINA

Podjetje OSTRI je po prihodu iz Nemčije, kjer se je izobraževal v tej dejavnosti, leta 1986 ustanovil Ivan Ravnak. Podjetje je prvotno delovalo v Novi Cerkvi, leta 1992 pa se je preselilo na današnjo lokacijo. Zaradi potreb po večjem delovnem okolju smo leta 2000 zgradili nov poslovni objekt. Danes je to sodobno opremljena ostrilnica, v delo pa vključuje že naslednjo generacijo, kar je zagotovilo za nadaljni razvoj.


BONITETNA OCENA